Vacatures

Zaterdag Chauffeurs

Zaterdag Chauffeurs
Functieomschrijving:

Zaterdag Chauffeurs. Voor een opdrachtgever in de regio Den Bosch zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs of mensen die niet in de transportsector werkzaam zijn maar op zaterdag willen bijverdienen. De werkzaamheden bestaan uit het beleveren van versproducten aan de winkelier en groothandel, en het ophalen van deze producten bij de groothandel en telers in Nederland. De werkzaamheden gebeuren met modern en goed onderhouden vrachtwagens. De producten  staan op rolcontainers of pallets, een electrische pompwagen is altijd bij de wagen aanwezig, en enige ervaring hierin is gewenst.

Oproep chauffeurs

Oproep chauffeurs
Functieomschrijving:

Oproep chauffeurs   Wij zoeken mensen die tijd over hebben en vrachtwagenchauffeur geweest zijn en er zin in hebben om een aantal uur in de week te werken. Dit kunnen uiteenlopende werkzaamheden zijn met een bakwagen of een trekker oplegger. Het kan ook voorkomen dat er middag of avond ritten zijn, dit is dan meestal pendelwerk. Als u zich kunt vinden in bovenstaande omschrijving neem dan contact met ons op via het online sollicitatie formulier of bel 0487-595043.

Binnenland allround

Binnenland allround
Functieomschrijving:

Chauffeur binnenland allround   Wij zoeken chauffeurs die het een uitdaging vinden om bij  diverse transporteurs transporten te verzorgen. Dat kan zijn met een bakwagen, trekker-oplegger, bakwagen met aanhanger (conventionele) of een volumecombinatie (wipkar). Kortom: een uitdagende functie voor de chauffeur die van variatie in zijn werkzaamheden houdt. Rijbewijs: C - CE Werktijd per week: 40-55 uur